Luft til luft varmepumper

 

En luft-til-luft varmepumpe egner sig bedst til mindre 1-plans-huse, sommerhuse, eller som supplement til større ejendomme.

De luft-til-luft varmepumper, Panasonic fører, er dermed udviklet til at opfylde næsten alle behov til alle boligtyper. Panasonic Center tilbyder dig alle modeltyper, fra vægmonterede systemer til gulvmodeller. Det avancerede luftrensningssystem sikrer hurtig opvarmning af hjemmet i koldt vejr, men virker samtidig som et effektivt aircondition-system i sommermånederne og bidrager derfor til et behageligt indeklima året rundt. Luftcirkulationen er også med til at fjerne fugt og forhindre støvdannelse i boliger med lave benyttelsesprocenter, som eksempelvis fritids-, koloni- og sommerhuse. En varmepumpe fra Panasonic Center giver typisk en energireduktion på 30-50% af de samlede energiomkostninger, hvilket gør, at den indledende investering hurtigt er tjent ind igen.

 

Boliger med lave benyttelsesprocenter har en tendens til at udvikle "kælderlugt”, fordi det ikke kontinuerligt tilføres varme. Med en billig luft-til-luft varmepumpe vil den bekymring være en saga blot, da du med en sådan installeret, kan holde dit sommerhus opvarmet hele året rundt uden, det koster ret meget. Det er vigtigt for dig at overveje luft-til-luft pumpens såkaldte normeffekt, før du investerer i den. Normeffekten er et udtryk for, hvor meget energi varmepumpen afgiver i forhold til, hvor meget den forbruger. Jo mere den afgiver, jo flere penge sparer du. Luft-til-luft varmepumper bliver energimærket af Energistyrelsen, og mens A+++ luftpumper er dyrere end andre luftpumper, kan indkøb af A+++ bedst betale sig, da de bruger mindre strøm, og den besparelse løber hurtigt op i mange penge. Med de dyrere modeller følger der frekvensstyring med i købet, som gør at pumpens produktion automatisk tilpasses den omkringliggende temperatur, og de har så også den bonus oveni, at de er mere langtidsholdbare.

 

Panasonic Center forhandler eksempelvis vores Panasonic VE12 varmepumpe med den smarte Heatcharge-funktion, som lagrer varme mellem omgangene og som af den årsag er miljøklassificeret med A+++. Er du til de lidt mere prisbevidste varmepumper, kan vi tilbyde vores Panasonic CE9 varmepumpe, som kan opvarme op til omkring 125 m2 og derfor egner sig godt til garagen eller sommerhuset. Vi har mange forskellige luft-til-luft pumper at vælge imellem, så se HER, og kontakt os meget gerne med eventuelle spørgsmål.